top of page

 Access Consciousness
ja Access Bars®

Lisää rentoutta ja keveydentunnetta elämääsi, vähemmän stressiä

 Access Consicousness on kokoelma työkaluja, jotka auttavat sinua kasvattamaan tietoisuuttasi ja vapautumaan mielen rajoituksista. Näistä  yksi vaikuttava työkalu on Access Bars® energiakosketushoito.

Hoidossa päässä olevia 32:pistettä painellaan kevyesti sormin ja stimuloidaan näin positiivisia muutoksia aivoissa. Sormien kautta välittyvä energia voi auttaa sinua vapautumaan helpommin kaikesta sellaisesta, mitä et haluaa enää kantaa mukanasi, kuten tietynlaiset ajatukset, tunteet ja uskomukset. 

 

Access Bars hoidoista on tehty myös tutkimuksia, jotka ovat osoittaneet mm, että 85 % osallistujista koki koherenssin lisääntymisen. Koherenssi tarkoittaa elämänhallinnan tunnetta, kuinka hyvin ymmärtää ympäristöään, tajuaa merkityksiä ja tilanteita. Ihminen, jolla on vahva koherenssin tunne, ottaa vaikeudet vastaan haasteina, eikä heti luovuta tai masennu. Vahva koherenssin tunne, on tärkeä stressin hallinnassa. Lisäksi on todettu, että hoidolla on samanlainen positiivinen neurolginen vaikutus vastaanottajaan kuin usein meditoivilla.

 

Access Bars® - hoito useimmilla vähentää mm. stressiä, ahdistuneisuutta, unettomuutta ja on ihanan rentouttava hoito ja lisää selkeyden tunnetta elämään. Hoidon aikana saat makoilla rennosti hoitopöydälläni ja vaikka nukahtaa! Yksi hoito kerta kestää n. 1 tunnin.

Tule rohkeasti kokeilemaan <3

Enjoying Outdoor
bottom of page